Urenregistratie Personeel

Registreer de gewerkte tijden van jouw personeel!

Vrijblijvend Proberen

Klokin: het nieuwe kloksysteem

Het online kloksysteem van Klokin is in 2 minuten operationeel!

Het inklokken kan je helemaal zelf organiseren. Denk dan aan meerdere inklokschermen, per afdeling of zelfs per vestiging, projectmatige tijdsregistratie, functionaliteit op groepsniveau of individueel. Het kloksysteem toont de aanwezigheid realtime en synchroom op alle schermen en werkt op alle besturingsystemen.

Het kloksysteem is uit te breiden met een NFC scanner waardoor je alleen nog kan in- en uitklokken met een druppel of gelijkwaardige NFC chip. Je kunt locaties toevoegen en mensen alleen laten inklokken als ze met hun telefoon in een straal van bv 15 meter zijn.

Ons systeem is zo flexibel en breed opgezet dat het voor bijna alle bedrijven en zzp`ers direct inzetbaar is. Voor de paar bedrijven met speciale wensen bieden wij maatwerk oplossingen. Grote kans dat één van onze API`s direct kan communiceren met reeds bestaande loonadministraties.

One Stop Solution

Met de Klokin Terminal heb je een out-of-the-box kloksysteem waarmee je direct kunt starten met het registreren van de uren van medewerkers.

Aanbieding kloksysteem


Wil je meteen van start, zonder gedoe met apps, instellingen of het configureren van externe hardware? Dan kies je voor de Klokin Terminal! Deze terminal wordt vooraf door Klokin.nl geinstalleerd en gekoppeld aan jouw account. Het enige wat je hoeft te doen is jouw bestelling uit te pakken en je kunt meteen van start. De Klokin Terminal is uit te breiden met Klokin Druppels, zodat medewerkers eenvoudig kunnen klokken met een Klokin Druppel: wel zo veilig!


Je kunt meerdere klokschermen bestellen, alle klokschermen communiceren namelijk met elkaar. Bijvoorbeeld een klokscherm op kantoor, een klokscherm in het magazijn en een klokscherm op een andere afdeling is dankzij de Klokin Terminal perfect te combineren. Zo heb je op iedere terminal overzicht waar een medewerker is en wat hij aan het doen is. De Klokin Terminal kost slechts € 249,- exclusief btw*.


Kloksysteem bestellen >

* Prijs is exclusief het maand abonnement.

Alles is een inklokscherm

Maak van ieder apparaat een inklokscherm: inklokken via jouw smartphone, via een centrale tablet op het bedrijf of via een computer in de kantine.

Je hebt dus geen dure hardware nodig, maar je kunt het simpelweg op je eigen tablet, telefoon, laptop of desktop computer!

Eenvoudig in te stellen

Het is eenvoudig om zelf een kloksysteem op te zetten. Nadat jouw account geactiveerd is, volg je de 4 stappen uit onze tutorial en je hebt binnen 2 minuten jouw klokscherm live.

Overigens doen we dit ook graag samen met je via telefoon en/of teamviewer. Zo kun je direct van start en er zijn geen kosten aan verbonden.

Overzicht werktijden

Klokin.nl onderscheid zich door haar uitgebreide management informatie rapporten. Via de export functie kun je eenvoudig de kloktijden exporteren naar Excel.

Deze kloktijden kun je vervolgens weer gebruiken ter controle van de werktijden en voor de loonadministratie.

Features

Klokin Urenregistratie software maakt het je gemakkelijk

Kloksysteem

Laat personeel inklokken via een centrale computer, tablet of eigen smartphone.

Web App

De Web App geeft personeel inzicht in rooster en tijden en bespaart administratieve tijd.

Geo Locatie

De Geo-locatie module geeft je de mogelijkheid om pesoneel alleen op de locatie van een klant/project te laten inklokken.

Rapportages

Via klokin.nl kun je diverse rapportages maken en exporteren naar Excel.

Berichtensysteem

Als beheerder kun je berichten sturen naar personeel die inzichtelijk zijn in de Personeel App.

Rooster & Planning

Maak eenvoudig planningen met behulp van standaardbezetting en/of beschikbaarheid van personeel

Starten

Maak een afspraak of probeer het vrijblijvend 1 maand uit! Je kunt zoveel als wenselijk uitbreiden, zodat je onbeperkt medewerkers, WebApps, inklokschermen en geo-locaties kunt toevoegen. Op deze manier kun je een 'live' situatie opzetten, zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt! Je bent overigens nergens aan gebonden en je kunt het altijd opzeggen voor het einde van de maand.

VRIJBLIJVEND PROBEREN


 • Onbeperkt Medewerkers
 • Onbeperkt Inklokschermen
 • Onbeperkt Planningen
 • Onbeperkt WebApps
 • Onbeperkt Geo-Locaties

1 Maand Proberen

AFSPRAAK MAKEN


 • Contact met een medewerker
 • Bij Klokin of op uw locatie
 • Demonstratie urenregistratie
 • Uitleg beheersysteem
 • Vrijblijvende offerte

Afspraak Maken

Prijzen


Klokin houdt van transparantie en daarom zijn onze prijzen altijd glashelder. De kosten worden maandelijks achteraf berekend zodat u nooit teveel betaalt.

Het basispakket van € 25,- per maand bevat:

 • 25 medewerkers
 • 1 digitaal inklokscherm
 • 1 planning
 • 1 CRM
 • Telefonische Support

 

Heeft u meer medewerkers of wilt u gebruik maken van de WebApp of Geo-locatie? Dan kunt u uw pakket uitbreiden met de volgende opties, welke maandelijks achteraf berekend worden:

 

Extra medewerkers € 1,00 per maand per medewerker
Extra Inklokscherm € 2,50 per maand per inklokscherm
Extra Planning / Agenda € 10,00 per maand per planning / agenda
Web App voor personeel € 2,50 per maand per medewerker
Inklokken met druppel € 2,50 per maand per medewerker

Bedragen exclusief BTW.

Team

Ellert


Emile


Paul


Referenties

Geiten opfok Herpers kan via zijn telefoon zien wie er in welke stal aan het werk is.

Herpers Opfokgeiten B.V.

Herpers Opfokgeiten B.V. gebruikt het kloksysteem met NFC druppels om overzicht te houden op zijn stallen, die redelijk ver uit elkaar liggen. Via zijn telefoon kan hij zien hoe laat en waar iemand begonnen is.

Glashandel La Paloma B.V. gebruikt het kloksysteem op hun afdelingen en voor een aantal personeelsleden thuis.

Glashandel La Paloma B.V.

Glashandel La Paloma B.V. gebruikt het kloksysteem op hun afdelingen en voor een aantal personeelsleden thuis.

AdVee dierenartsen praktijk voor landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren gebruikt het geschakelde kloksysteem in 4 vestigingen en de apotheek.

AdVee dierenartsen

AdVee dierenartsen praktijk voor landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren gebruikt het geschakelde kloksysteem in 4 vestigingen en de apotheek.

Ons cateringbedrijf met ruim 200 werknemers draait al sinds 2009 stabiel op de urenregistratie software van Klokin.nl

PURA Catering

"Ons cateringbedrijf met ruim 200 werknemers draait al sinds 2009 stabiel op de urenregistratie software van Klokin.nl"
Onze medewerkers klokken in per afdeling zodat we precies weten wie op welke afdeling heeft gewerkt.

Albert Heijn - Gennep

Onze medewerkers klokken in per afdeling zodat we precies weten wie op welke afdeling heeft gewerkt, een must met zoveel flextimers en nul uren contracten.

Wij gebruiken de software van Klokin om onze klantafspraken in te plannen en de afspraak toe te wijzen aan een van onze medewerkers.

Tattoo Studio Shades of Grey

Wij gebruiken de software van Klokin om onze klantafspraken in te plannen en de afspraak toe te wijzen aan een van onze medewerkers.

Bij Vagabond Barbers kunnen mannen van alle leeftijden terecht voor een klassieke look zoals de pompadour tot aan de meest moderne baard-, trim- en contourstijlen.

Vagabond Barbers Rotterdam

Vagabond Barbers gebruikt het kloksysteem op hun locatie in Rotterdam zonder afdelingen om aanwezigheid te monitoren.

Concreet Beton Uden is uw innovatie partner en specialist in betonnen elementen.

Concreet Beton Uden

Op de betonfabriek in Uden klokt het personeel en worden de laad- en lostijden van leveranciers via het inkloksysteem vastgelegd. De medewerker Human Resources kan deze tijden van huis uit monitoren.

Popi Pizza is een pizza bezorg formule met een eerste vestiging en proof of concept in Tilburg.

Popi Pizza Tilburg

Popi Pizza heeft het inklokscherm zelf opgezet, een mooi bewijs van de gebruiksvriendelijkheid van het kloksysteem. Inmiddels klokken er meer dan 30 werknemers.

Clinic 63 is een cosmetische kliniek met vestigingen door heel Nederland.

Clinic 63

Met 6 vestigingen in o.a. Amsterdam, Den Haag en Den Bosch is het kloksysteem met druppels een uitkomst, bv door de mogelijkheid reistijd te kunnen boeken als mensen van de een naar de andere vestiging rijden.

Fisch Zegel Burtscheid GMBH.

Vishandel Zegel Aachen

Met de grensoverschrijdende software van klokin is het geen probleem om vestigingen in verschillende landen samen te laten werken. Met 2 vestigingen in Aachen - Duitsland is dit precies wat Fisch Zegel Burtscheid GMBH zocht.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op!

Krijg ik ook hardware?

Klokin.nl levert je online urenregistratie software in de cloud. De hardware zoals computers, tablets en telefoons leveren wij niet, maar kunnen je wel adviseren indien je bijvoorbeeld een nieuwe tablet dient aan te schaffen.

Kan ik mijn tablet gebruiken als inklokscherm?

Jazeker, via het beheersysteem koppel je eenvoudig een tablet als inklokscherm. Dit kan overigens ook met een computer, laptop en zelfs een smartphone. Onze klanten gebruiken voornamelijkSamsung (Android) en/of Apple (iOS) tablets.

Kan ik alles zelf installeren?

Ja hoor, dat is eevoudig, echter helpen we je graag met behulp van telefonische support en/of teamviewer zodat je direct kunt starten vanuit een werkende situatie.

Mag ik het vrijblijvend proberen?

Jazeker, Klokin zal je niet teleurstellen! Vul het contactformulier in en we maken jouw account gereed. Graag maken we een telefonische afspraak om het geheel samen in te stellen, zodat je direct van start kunt. Je kunt ook zelf al starten. Vul de gegevens in en maak 1 euro over via iDeal, Je account is dan gebruiksklaar.