Functionaliteiten van Klokin


Het kloksysteem van Klokin zit boordevol handige functies, die het beheren en controleren van de gewerkte tijden een stuk eenvoudiger maakt. Hieronder een overzicht van enkele van deze handige functies:

Pincode op klokacties

Voor bedrijven die geen gebruik maken van nfc druppels om in en uit te klokken maar die wel enige authenticatie willen biedt het systeem de mogelijkheid om de klokacties van de werknemers te beveiligen met een persoonlijke pincode.

Uitvragen van informatie bij klokacties

Het is mogelijk om informatie uit te vragen via het klokscherm bij vooraf bepaalde klokacties. Dit kan op inklokken en / of uitklokken en je kunt het verder specificeren naar bijvoorbeeld een afdeling of project.

Automatische pauze

Met de urenregistratie van Klokin kan je werken met handmatig geklokte pauzes én automatische pauzes. Dat betekent dat werknemers hun pauzes niet handmatig registreren maar dat deze wordt berekent aan de hand van de geklokte werktijd.

Pauze vergoeding

Met een pauze vergoeding kun je een bepaald deel van de pauze doorbetalen. Wanneer een medewerker recht heeft op een half uur doorbetaalde pauze en een half uur niet-doorbetaalde pauze, dan kun je dat op deze manier instellen

Berichten publiceren

Als beheerder kun je berichten publiceren aan medewerkers die inzichtelijk zijn in de Personeel App. Je kunt eenvoudig selecteren voor wie het bericht is, door een afdeling of project te selecteren of individuen.

Inklokken vanuit planning

In sommige gevallen wil je dat je werknemers alleen in en/of uit kunnen klokken als ze daadwerkelijk ingepland staan.

Signalering en waarschuwingen

Met het kloksysteem van Klokin kan je heel eenvoudig waarschuwingen ontvangen op je emailadres als het systeem tegen een bepaalde situatie aanloopt. Als beheerder kan je met deze waarschuwing eventueel handmatig een actie ondernemen.

Toeslagen en overwerk

Op zoek naar een kloksysteem dat toeslagen kan berekenen op feestdagen, zaterdag, zondag of bijvoorbeeld doordeweeks na 19.00 uur. Stel het helemaal zelf in.

Standaard bezettingen

Met Klokin kan je simpel een één-, twee-, drie- of vier wekelijkse bezetting samenstellen. Deze bezetting zie je terug in je planning.

Tijdverzoeken

Is een medewerker vergeten in te klokken, of heeft niet op tijd uitgeklokt? In dat geval kan men een tijdverzoek sturen, wat met 1 klik goedgekeurd of afgekeurd kan worden.

Kloksysteem met plaatsbepaling

Met het kloksysteem van Klokin kun je via de WebApp mederwerkers laten inklokken waarbij er een controle plaatsvindt op de plaats waar de medewerker zich bevindt.

Afrondingen

In het systeem van Klokin kan je afrondingen op in- en uitkloktijden instellen. Dit kan zowel op medewerkerniveau als met een afrondingregel voor het hele bedrijf.

Feestdagen

Met Klokin is het simpel om iedereen vrij te geven op een feestdag of bedrijfsevenement. De mensen die wel werken kan je eventueel een toeslag toekennen.

Ziekteverzuim

Het systeem van Klokin geeft je een eenvoudige manier om ziekmeldingen te verwerken. Indien het verzuim langer duurt dan een x aantal dagen krijg je een melding op je dashboard.

Vakantie opbouw

Met Klokin kan je op een eenvoudige manier vakantie opbouw laten berekenen over de gewerkte uren. Deze opgebouwde uren kan je laten afboeken door opgenomen of uitbetaalde vakantie uren.

Tijd voor tijd

Het saldo `tijd voor tijd` geeft aan hoeveel iemand te veel of te weinig heeft gewerkt ten opzichte van zijn of haar contract uren. Je kunt het per dag en per week bekijken.

Tijdregistratie thuiswerkers

Thuiswerken en urenregistratie, gemakkelijk, overzichtelijk en toch de controle behouden. Met onze SAS oplossingen heel gemakkelijk. Bekijk de mogelijkheden van Klokin.