Over Klokin

Visie en aanpak, Klokin vroeger en nu en het team achter het merk

Visie en aanpak

Klokin is ontstaan vanuit de praktijk, door voordurend in gesprek te blijven met de mensen die onze kloksystemen en software gebruiken. Klokin wordt ontwikkeld vanuit de visie dat als één bedrijf een oplossing zoekt dan is het maatwerk en als meerdere bedrijven het zoeken dan is het een marktvraag die we serieus dienen te nemen.

Veel van de slimme oplossingen die je in ons systeem aantreft zijn dan ook aangedragen door onze klanten. Natuurlijk hebben we er zelf ook een paar bedacht. Vervolgens wordt de oplossing ingebouwd en wel op zo`n manier dat het het intuïtieve karakter van de software niet in de weg zit.

Geschiedenis

De eerste versie van het inkloksysteem ontstond begin jaren 2000. Een grote cateraar uit het land van Cuijk zocht een bedrijf dat hun bestaande kloksysteem, een DOS programma dat een CSV bestand schreef, kon uitbreiden. We besloten het grafisch te maken, met knoppen waar de naam in stond. Er kwam een beheerkant waar personeel in aangemaakt en gewijzigd kon worden en als je op je naam klikte kwam er een pop-up afdelingkiezer waarin men aan kon geven wat ze gingen doen.

Een paar jaar en een aantal maatwerk oplossingen later kwamen we rond 2012 tot de conclusie dat de basis van ons Kloksysteem eigenlijk geschikt was voor het grootste deel van de markt. We besloten de software als SAAS oplossing in de markt te gaan zetten .. Klokin was geboren.

Het team

Inmiddels zijn we flink wat jaartjes verder en bestaat het team van Klokin uit verschillende enthousiaste helpdesk medewerkers, php programmeurs, front-end developers en installateurs. Wij streven naar honderd procent tevredenheid en doen er alles aan de urenregistratie van onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Wij zijn een open systeem, wat betekend dat we altijd open staan voor eventuele verbeteringen. Bovendien kan er altijd een stukje maatwerk worden gerealiseerd. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Klokin ®

Klokin is vastgelegd als handelsmerk. Klokin als woordmerk wordt gebruikt om onze producten en diensten te onderscheiden van die van onze concurrenten. Klokin als trademark, of handelsmerk, beschermt ons tegen kwaadwillende concurrenten die misbruik willen maken van onze goede naam danwel adverteren op onze bedrijfsnaam.