Nieuws

Artikelen met betrekking tot urenregistratie

Nedap stopt met doorontwikkeling tijdregistratieoplossing Flux

23-03-2023

De laatste tijd ontvangen we regelmatig aanvragen van gebruikers van het tijdregistratie `Flux` van Nedap. Nedap heeft namelijk afgelopen december bekend gemaakt vanaf januari 2024 te stoppen met de doorontwikkeling van hun eigen tijdregistratieoplossing.

Het merendeel van deze aanvragen van gebruikers van Flux die bij Klokin® zijn binnengekomen zijn inmiddels naar volle tevredenheid overgestapt naar de tijdregistratie software van Klokin. Geen wonder want uw nfc kaarten en druppels blijven gewoon werken op het kloksysteem van Klokin. Onze Klokin Terminals bieden bovendien een groot aantal optionele voordelen zoals klokken op een afdeling of werkorder, doorklokken op een werkzaamheid die men gaat uitvoeren, het uitvragen van informatie via het klokscherm en klokken op pauze.

Efficiënte migratie
Klokin is bekend met de Nedap Flux en haar instellingen waardoor de migratie naar Klokin binnen een dag geregeld is. Een medewerker van Klokin neemt ruim de tijd om samen met U uw account in te richten en alle medewerkers in Klokin te importeren. Samen lopen we door de vele extra`s die Klokin te bieden heeft heen en we stellen het samen met U in. Denk hierbij aan onder andere onze pauzeregels, onze toeslag helpers, vakantieopbouw binnen uw bedrijf en nog veel meer.

Nieuwsgierig ?
Bent U nieuwsgierig naar wat Klokin kan betekenen voor uw bedrijf in het overstappen vanuit Nedap? Neem dan nu contact op via telefoon, email of businesswhatsapp dan vertelt één van onze medewerkers u er graag meer over.


Terug naar het nieuwsoverzicht