Nieuws

Artikelen met betrekking tot urenregistratie

Nieuwe uitbreidingen kloksysteem

07-02-2021

Bij klokin.nl luisteren we naar onze klanten. De laatste maanden zijn de volgende features ontwikkeld:

  • Betaalde pauze
  • Meerwekelijkse bezetting
  • Geo check op uitklokken
  • Logboek handmatige wijzigingen
  • Pincode in- en uitklokken
  • Uitvragen van informatie via het klokscherm
  • Inzage vakantie uren en tijd voor tijd voor personeel
  • Waarschuwingen

Betaalde pauze: het kan zijn dat een gedeelte van de pauzetijd vergoed wordt. Je kan nu in het systeem instellen of er pauzetijd moet worden omgezet in betaalde pauze. Je kunt ook instellen wanneer dit moet gebeuren. Bijvoorbeeld: bij 6 uur werken moet er 30 minuten pauze worden omgezet in betaalde pauze.

Meerwekelijkse bezetting: het is nu ook mogelijk een 2, 3 of 4 wekelijks repeterende bezetting te maken. Bijvoorbeeld: je kan nu een planning maken dat er bij een bedrijf de eerste en derde week op maandag 2 uur moet worden gewerkt en de tweede week op dinsdag een uur. Deze planning kan je drie wekelijks laten repeteren.

Geo check op uitklokken: je kunt nu per project instellen of er binnen de ingestelde afstand van het project moet worden uitgeklokt. Dit werkt alleen samen met geo locatie check op inklokken.

Logboek - handmatige wijzigingen: omdat de administratie in sommige gevallen beheerd wordt door een medewerker die zelf ook in- en uitklokt is er een logboek met handmatig ingevoerde wijzigingen aan de tijden. Hiermee kan je altijd terug kijken wie er op welk moment een tijd heeft aangepast of ingevoerd via de administratie.

Pincode in- en uitklokken: voor een bedrijf dat geen gebruik maakt van nfc druppels om in en uit te klokken maar wel enige authenticatie wil biedt het systeem de mogelijkheid om een pincode in te voeren bij werknemers. Wanneer hier iets ingevoerd is moet de werknemer voortaan zijn persoonlijke pincode invoeren bij een klok actie.

Uitvragen van informatie: het is nu mogelijk om informatie uit te vragen bij een bepaalde klokactie. Bijvoorbeeld: iemand klokt in op distributie en je wilt weten welke auto hij of zij gaat gebruiken, wanneer ze terugkomen wil je weten of de auto gewassen is. Of iemand klokt uit op een project en je wilt uitvragen of er bijzonderheden waren. De invoer van de medewerker kan je terugvinden in de gewerkte tijden export.

Inzage vakantie uren en tijd voor tijd: deze optie kan je aanvinken onder instellingen/personeelsite. Medewerkers krijgen op de web-app per week en per dag de opbouw van vakantie en overuren te zien.

Waarschuwingen op systeem fouten: deze waarschuwingen kan je aanvinken op je accountpagina. Je kunt een bericht krijgen als er emails terugkomen, of als er vakantie of verzuim niet ingeboekt kan worden.


Terug naar het nieuwsoverzicht