Tijdregistratie op therapeutische basis


Is er bij jou bedrijf sprake van werken op therapeutische basis?

Met de software van Klokin kan je werknemers gemakkelijk ziek melden. Ook met terugwerkende kracht: het systeem voert desgewenst de contracturen in op dagen in het verleden. Als ze ziek zijn gemeld kunnen werknemers niet meer inklokken en in de planning zie je een waarschuwing.

Komen er werknemers terug van ziekte en beginnen ze op therapeutische basis weer met werken dan kan het zijn dat je deze tijden wilt registreren. Dit kan te maken hebben met vergoedingen zoals bijvoorbeeld reiskosten of wasserij, maar ook omdat je het als aanvullende informatie in het dossier van de werknemer wilt.

Dit kan met Klokin heel eenvoudig. Bij het invoeren of aanpassen van de ziekmelding van het personeelslid zie je de optie `mag klokken op therapeutische basis`. Vink je dit aan dan kan men weer inklokken en alle tijden worden weer geregistreerd. Het systeem voert automatisch deze op therapeutische basis geregistreerde uren aan met overblijvende contracttijd zodat er een volledige contractdag aan ziekteverzuim opgeslagen is. In de excelexport zie je de uren netjes onderverdeeld terug.


Terug naar alle functies