Berichten publiceren

Wil je op een overzichtelijke manier informatie communiceren naar een werknemer, naar groepen werknemers of aan iedereen binnen het bedrijf én inzichtelijk hebben wie het wel of niet al gelezen heeft en eventueel wanneer ?

Als beheerder kun je in het systeem van Klokin berichten publiceren aan medewerkers die inzichtelijk zijn in de Personeel App. Je geeft in het bericht aan of lezen verplicht is door middel van een vinkje. Je stelt een publicatiedatum in of je publiceert direct en je geeft het bericht in. Dit kan je typen of kopieëren en plakken vanuit bijvoorbeeld word of vanuit een email. Vervolgens geef je aan voor wie het bericht bestemd is, dit kan een complete afdeling zijn, een locatie of een project maar je kan ook één of meerdere individuele medewerkers selecteren.

Wanneer nu de medewerker inlogt in de personeel App en de publicatie datum van het bericht is ingegaan dan wordt boven in het scherm een melding getoond dat er ee nieuw bericht is. De medewerker kan hierop klikken om het bericht te lezen en onderin het bericht aangeven dat het bericht gelezen is. Zolang de medewerker niet aangeeft dat het gelezen is blijft het bericht bovenin in beeld.

Via het account van de beheerder is gemakkelijk te volgen welke berichten gepubliceerd zijn en wie ze reeds gelezen heeft.

Op deze wijze kun je heel gemakkelijk projecten voorbereiden of werknemers even ergens aan herinneren en controleren of iedereen het leest indien dat belangrijk is.


Terug naar alle functies 1 Maand Proberen