Niet komen opdagen

In sommige werksituaties kan het prettig zijn om te weten wie er wel ingepland staat maar wie er niet ingeklokt heeft. Denk bijvoorbeeld aan een sociale werkplaats, tegenwoordig de wet sociale werkvoorziening genoemd. Deze mensen kunnen vergeten dat ze moesten werken en moeten op een makkelijke manier gecontroleerd kunnen worden. Ook productiebedrijven, agrarische bedrijven en bedrijven waar het niet altijd meteen opvalt als iemand te laat komt of helemaal niet komt zijn gebaat bij een tijdsregistratie systeem dat waarschuwt als mensen niet (op tijd) inklokken.

Klokin ™ urenregistratie zit boordevol handige functies en waarschuwingen die je bedrijfsprocessen helpen bewaken.

Als een medewerker staat ingepland en hij of zij klokt niet op tijd in dan verschijnt er een waarschuwing op het dashboard `Niet ingeklokt` met daarin de naam en de aanvangstijd van de medewerker. Op deze manier kan de manager of toezichthouder snel ingrijpen zonder de planning te hoeven raadplegen wie er had moeten zijn.

Om deze waarschuwing in het kloksysteem te activeren is het wel een vereiste dat je een planning maakt. Zonder planning weet het systeem niet wie er vandaag had moeten zijn en hoe laat ze moesten beginnen. Gelukkig is het inplannen van personeel heel gemakkelijk met de urenregistratie van KLokin. Zeker als het ploegen zijn kan je gebruik maken van de functie `ploegendienst` in je planning. Hiermee hoef je elke dienst maar 1 keer in je planning te zetten en vervolgens koppel je de medewerkers aan de juiste ploeg.


Terug naar alle functies 1 Maand Proberen