Pauze vergoeding

Met het systeem van Klokin kan je werken met pauze vergoedingen, ook wel betaalde pauze genoemd. Betaalde pauze houdt in dat een door het bedrijf bepaalde pauzetijd door wordt betaald (verloond). Afhankelijk van de ingestelde betaalde pauze wordt de gehele of een gedeelte van de door het systeem geregistreerde pauzetijd omgezet naar betaalde pauzetijd. Dit kan handmatig geklokte pauze zijn of de automatische pauze die je kan gebruiken in onze urenregistratie.

Met de software van Klokin kan je alles zelf instellen zoals dat bij jullie bedrijf moet worden toegepast. Een voorbeeld kan zijn: als personeel 4 uur heeft gewerkt ken 15 minuten betaalde pauze toe en als personeel 8 uur werkt ken 30 minuten betaalde pauze tijd toe.

De betaalde pauze wordt berekent als het personeel uitklokt aan het eind van zijn of haar dienst én als de administrator of een daartoe bevoegde medewerker handmatig werktijden invoert of reeds gewerkte diensten wijzigt.

Je kan op individueel werknemers niveau aangeven of iemand moet worden uitgesloten van deelname aan de betaalde pauze regels.

Je kan onbeperkt pauze vergoeding regels toevoegen. Deze worden net als de gewone pauze regels geordend weergegeven in het beheersysteem.


Terug naar alle functies 1 Maand Proberen