Uitvragen van informatie bij klokacties

Naast het registreren van gewerkte tijden kan je het kloksysteem ook gebruiken om andere bedrijfsprocessen makkelijker te maken. Bijvoorbeeld door te zorgen dat bepaalde informatie niet meer via briefjes, via email of mondeling hoeft te worden overgedragen aan het einde van een dienst.

Het is namelijk mogelijk om deze informatie direct uit te vragen via het klokscherm. Dit kan bij vooraf bepaalde klokacties: het inklokken en het uitklokken, maar je kunt het ook verder door specificeren naar bijvoorbeeld een afdeling of project en zelfs nog verder naar een groep medewerkers binnen die afdeling.

Bijvoorbeeld:

  • Een medewerker klokt in op distributie en je wilt weten welke auto hij of zij gaat gebruiken.
  • Een medewerker klokt uit vanuit distributie en je wilt weten of de auto afgetankt is en of er mankementen zijn.
  • Een medewerker klokt uit van de afdeling assemblage en je wilt uitvragen of de bestellijsten zijn ingevuld en of er bijzonderheden waren.
  • Een medewerker klokt uit vanuit een project en je wilt weten of het project nog op schema ligt.

De invoer van de medewerker gebeurt op het klokscherm door middel van een open vraag, een keuze menu, of een simpele ja / nee vraag. Het is ook mogelijk meerdere vragen te stellen.

De antwoorden en informatie die de medewerker heeft ingevoerd via het klokscherm kan je vervolgens exporteren en geordend terugvinden in de excel file `gewerkte tijden export`.


Terug naar alle functies 1 Maand Proberen