Export naar payroll zoals Nmbrs en Exact

Salaris software pakketten zoals bijvoorbeeld Nmbrs en Exact worden veel gebruikt door bedrijven die zelf de salarissen en loonstrookjes van hun medewerkers regelen. Ook externe bedrijven, accountants en boekhouders die de salariëring voor bedrijven verzorgen gebruiken zo`n software pakket. Als deze aanbieders, als aansluiting op hun loon administratie software pakketten, al een urenregistratie of klokscherm aanbieden dan is dat meestal een hele simpele oplossing die je niet geeft wat je zoekt tegen (te) hoge uitbreidingskosten.

Klokin ™ heeft een volledige integratie met verschillende salarispaketten zoals Nmbrs en Exact.

Van een inkloksysteem mag je meer verwachten. Je wilt weten wáár mensen gewerkt hebben, hoeveel pauze ze hebben genomen, je wilt dat ze niet kunnen klokken als ze ziek zijn of juist op therapeutische basis. Je wilt kunnen roosteren en zien of ze aan hun contract uren komen. Je wilt overwerk berekenen en bijhouden in een tijd voor tijd saldo of een toeslag. Allerlei beveiligingen en oplossingen en allemaal management informatie die je niet krijgt met een simpele uitbreiding van je salarispakket. En allemaal informatie die niet ter zake doet voor de uiteindelijke uitbetaling van het salaris.

Veel bedrijven kiezen er daarom voor om een klokscherm en de software van Klokin te gebruiken als urenregistratie. Met onze klokschermen en achterliggende intelligente oplossingen maximaliseer je het gemak en de opbrengst van je inkloksysteem. Via onze `op maat` exports die één op één aansluiten op het salarispakket naar keuze heb je de gewerkte tijden van je medewerkers met een paar klikken geïmporteerd. De controle op deze geregistreerde tijden door HR en/of aan te wijzen floormanagers of bevoegde medewerkers vindt plaats binnen Klokin waardoor je de uit te betalen uren toch volledig zelf beheert zonder iedereen toegang tot de loonadministratie te geven.

Bekijk welke manieren van inklokken wij aanbieden: Verschillende kloksystemen.


Terug naar alle functies 1 Maand Proberen