Authorisatielevels

Wil je je personeel binnen de afdelingen of projecten van jouw bedrijf in het inkloksysteem laten managen door een manager of afdelingchef ?

Met Klokin kan je gemakkelijk administratieve taken toekennen aan managers of afdelinghoofden die ze uit voeren over een groep andere medewerkers. Je kan dit aanvinken op de personeelskaart van de manager. Indien je deze optie aanzet krijg je de mogelijkheid om aan te geven over welke afdeling(en), project(en) en/of locatie(s) de manager de toe te kennen bevoegdheden krijgt. Deze bevoegdheden gelden op alle medewerkers die ook aan deze afdeling(en), project(en) en/of locatie(s) gekoppeld zijn.

Met de urenregistratie van Klokin ™ maak je gemakkelijk managers en hun taken aan.

Op het tabblad `administratieve functies` geef je aan wat de bevoegdheden van de administratieve medewerker zijn. Met andere woorden wát hij of zij allemaal mag aanpassen. Een aantal mogelijkheden zijn:

  • Geregistreerde uren controleren of bewerken
  • Ziekmeldingen
  • Verlofaanvragen
  • Tijdverzoeken
  • Contract bewerkingen
  • Beheer van planning of rooster
  • Inklokken of uitklokken medewerkers

De administratieve medewerker kan nu door in te loggen op de eigen omgeving met computer of mobiel deze administratieve taken uitvoeren. Hij kan de gewerkte uren controleren en indien gewenst exports maken. Het systeem houdt bij wat de manager gewijzigd heeft in een log, dit is dan in te zien door de administrator of beheerder van het systeem.

De functionaliteiten die je toekent blijven overigens óók beschikbaar voor de hoofdadministrator of beheerder van het systeem. Met andere woorden, ook de beheerder van het systeem ziet de verlofaanvragen en dergelijke op zijn of haar eigen dashboard en kan deze ook goed- of afkeuren.

Wil je meer informatie over deze functie of heb je een andere vraag over het kloksysteem? Neem gerust even contact met ons op via email, whatsapp of telefoon.


Terug naar alle functies 1 Maand Proberen