Authorisatielevels


Wil je afdelingen of projecten in het inkloksysteem laten managen door een manager / afdelingchef / personeelslid ?

Met Klokin kan je werknemers gemakkelijk administratieve taken toekennen over een groep medewerkers. Je kan dit aanvinken op de personeelskaart van de betreffende medewerker. Indien je deze optie aanzet krijg je de mogelijkheid om aan te geven over welke afdeling(en), project(en) en/of locatie(s) de medewerker de toe te kennen bevoegdheden krijgt. Deze bevoegdheden gelden op alle medewerkers die ook aan deze afdeling(en), project(en) en/of locatie(s) gekoppeld zijn.

Vervolgens geef je onder het tabblad `administratieve functies` aan wat de administratieve medewerker allemaal mag managen. Een aantal mogelijkheden zijn:

  • Ziekmeldingen
  • Verlofaanvragen
  • Tijdverzoeken
  • Beheer van planning of rooster
  • Inklokken of uitklokken medewerkers

De administratieve medewerker kan nu door in te loggen op de eigen omgeving met computer of mobiel bij deze administratieve taken.

De functionaliteiten die je toekent blijven overigens ook beschikbaar voor de administrator of beheerder van het systeem. Met andere woorden, ook de beheerder van het systeem ziet de verlofaanvragen en dergelijke op zijn of haar eigen dashboard en kan deze ook goed- of afkeuren.

Wil je meer informatie over deze functie of heb je een andere vraag over het kloksysteem? Neem gerust even contact met ons op via email, whatsapp of telefoon.


Terug naar alle functies