Tijdregistratie thuiswerkers

Sinds de coronacrisis zijn heel wat mensen gaan thuiswerken. Met Klokin urenregistratie verloopt alles makkelijk en efficiënt, zowel voor u als voor uw werknemers. Toch wil je graag een overzicht wie er aan het werk zijn en hoe laat ze begonnen zijn. Hoe werkt dit nu precies?

Laat mensen inklokken op hun eigen pc of laptop.
In het kloksysteem van Klokin kan je heel gemakkelijk een scherm toevoegen als klokscherm. De werknemer doet een verzoek tot koppeling vanuit de thuis situatie. Als beheerder kan je dit verzoek goedkeuren. Je kan instellen op welke afdelingen of projecten de werknemer mag inklokken en je kan pauze klokken aan- of uitzetten.

Laat mensen inklokken met hun smartphone
Ook smartphones kan je toestaan in te klokken. De werknemer doet een verzoek tot koppeling vanuit zijn telefoon. Je keurt het goed en als je wilt voer je het adres in met een straal van bv 15 meter om te verzekeren dat het klokken ook daadwerkelijk vanaf de thuis locatie plaatsvind.

Controle
In het beheer systeem zie je precies wie er ingeklokt staan en vanaf hoe laat. Je ziet ook direct waar mensen op ingeklokt staan.


Terug naar alle functies