Beschikbaarheid personeel

Het inplannen of roosteren van je personeel kan lastig zijn. Dit is vooral van toepassing voor bedrijven die werken met inzetkrachten, flextimers, nul uren contracten en personeel zonder vaste uren per dag. Kan iemand wel werken op een bepaalde dag of op een bepaald tijdstip? Of er is een ziekmelding en er moet snel vervanging geregeld worden. Er wordt heel wat afgebeld vanuit HR.

Met de Personeel App van Klokin kan jouw bedrijf heel wat tijd besparen. Je kan de `beschikbaarheid doorgeven` aanzetten in het beheersysteem, in de personeelapp en op de personeelsite komt er een knopje `beschikbaarheid` bij.

  

Het personeel kan nu heel eenvoudig zijn of haar beschikbaarheid doorgeven. Eerst stel je je standaardweek in, hierin houd je rekening met sporten, oppassen, kinderen etc. Met je muis sleep je de blokken waarop je wilt of kan werken eenvoudig in de week.

Vervolgens kan je uitzonderingen gaan maken op je standaardweek, bv week 12 kan je helemaal niet, week 14 kan je op dinsdag ook en week 15 kan je de maandag niet. Het is de verantwoordelijkheid van het personeel om een en ander accuraat te houden. Omdat het zo eenvoudig werkt kost dit maar een minuutje of 2 per week.

Bij het maken van je planning / rooster kan je nu heel eenvoudig zien of wel iemand ingepland wil worden op een bepaalde dag op bepaald tijdstip. Wel zo makkelijk én onderdeel van het basispakket van Klokin Urenregistratie.

Het is ook mogelijk zaken als beschikbaarheid van een groep medewerkers te laten managen door een afdelingschef of manager.


Terug naar alle functies 1 Maand Proberen