Verschillende contracten of afspraken

Veel groeiende bedrijven en fuserende bedrijven ontkomen er niet aan: Er zijn verschillende afspraken met verschillende groepen personeel. Dit kan zijn vastgelegd in een CAO een bedrijfsreglement of in het contract met de medewerker. De afwijking kan heel basaal zijn, bv de chauffeurs hebben een andere pauzeregel. Het kan ingewikkelder, bijvoorbeeld na een overname zijn er een aantal medewerkers die wel seniorendagen hebben of die een afwijkend aantal seniordagen hebben. Het kan ook zijn dat er een medewerker of een groep medewerkers is die bijvoorbeeld voor toeslagen in aanmerking komen waar andere medewerkers op een andere manier een vergoeding voor krijgen.

Met Klokin ™ kan je verschillende arbeidsovereenkomsten uitrollen binnen je urenregistratie.

Bij Klokin kan je heel gemakkelijk CAO`s of bedrijfsreglementen aan je urenregistratie toevoegen. Indien je dit doet krijg je bij de medewerker vervolgens een keuze om ze aan een van deze reglementen te koppelen. Vervolgens kan je, indien gewenst, je toeslagen of pauzeregels of senioren dagen ook aan een CAO of bedrijfsreglement koppelen. Op deze manier wordt het organiseren van de afspraken met je medewerkers heel gemakkelijk. Overigens kan dit allemaal ook op individueel niveau in het contract van de medewerker.

Het inkloksysteem van Klokin zorgt er vervolgens voor dat de verschillende toeslagen, de afwijkende vakantieopbouw en de juiste pauzeregels binnen de cao of het bedrijfsreglement van de medewerker op de juiste manier wordt toegepast op de geklokte / gewerkte tijden. In de export van de gewerkte tijden zie je vervolgens alle informatie weer terug. Eventueel kan je de juiste looncodes koppelen van je payroll software zoals Exact, Afas of Nmbrs.


Terug naar alle functies 1 Maand Proberen