Kloksysteem met plaatsbepaling

Inklokken en/of uiklokken waarbij eerst de plaatsbepaling plaatsvindt? Dat is mogelijk indien je medewerkers laat klokken via hun telefoon. Heel handig want zo weet je dat indien een medewerker in- of uitklokt op een bepaalde locatie of project, dat deze daar ook daadwerkelijk aanwezig is. Je kunt zelfs de afstand bepalen waarbinnen de medewerker zich mag inklokken of uitklokken.

De verschillende projecten en locaties voer je in in het systeem en je geeft het adres in. Vervolgens kun je zelf een straal bepalen waarbinnen er geklokt mag worden. Wanneer een medewerker zichzelf wil inklokken, dan zal de smartphone via 4G zijn huidige coördinaten ophalen en doorgeven aan het kloksysteem. Vervolgens kijkt Klokin of er een project of vestiging gevonden wordt dat overeenkomt met de coördinaten en of de medewerker zich binnen de opgegeven afstand bevindt.

Indien dat het geval is dan wordt de medewerker ingeklokt of uitgeklokt, net welke klokactie van toepassing is. De tijd wordt automatisch weggeschreven op het bijbehorende project, locatie of vestiging, zodat hier een mooi stukje management informatie uit rolt.

Je kan onbeperkt locaties en projecten toevoegen. Je kan ze voorzien van een status zoals `in afwachting`, `open` of `gesloten`. Je kan ze ook een datum-van en datum-tot geven. Met deze status en/of datum-tot voorkom je dat er nog kan worden ingeklokt na de betreffende datum of nadat een project afgesloten is.

De gebruikte termen zoals projecten, locaties of vestigingen zijn overigens slechts voorbeelden. Je kan mobiel klokken ook toepassen op andere organisatievormen zoals klanten, praktijken etc. Klokken met smartphone is dé oplossing voor bedrijven zoals schoonmaakbedrijven, cateraars en bouwbedrijven.

Heb je specifieke vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust even contact met ons op via telefoon, email of whatsapp.


Terug naar alle functies 1 Maand Proberen