Loonkosten berekenen

Met de Klokin urenregistratie kun je direct de loonkosten laten berekenen. Dit kan realtime zodat je continue inzichtelijk hebt wat je vandaag tot aan dit moment kwijt bent aan salarissen. Dit kan ook over een door jouw te bepalen periode, een week of een maand, per afdeling of project. Tevens heb je op jouw dashboard de real-time loonkosten altijd tot jouw beschikking, per afdeling !!

Klokin ™ urenregistratie helpt je de loonkosten te bewaken zodat je snel kan anticiperen als de omzet achter blijft.

De realtime loonkosten tool is een belangrijk meet instrument voor onder andere horeca bedrijven, waarbij men op ieder moment van de dag de loonkosten kan afzetten tegen de tot dan toe gerealiseerde omzet. Op die manier is het direct inzichtelijk of er teveel personeel op de werkvloer is in verhouding tot de gerealiseerde omzet.

Op het dashboard in de loonkosten tool heb je tevens een dag selector om snel de loonkosten van de vorige dag of andere dagen die in het verleden liggen in te zien. Zo kan men de omzet van gisteren snel vergelijken met de loonkosten van gisteren. Daarnaast komen de loonkosten in de export terug, zodat je deze data ook kunt gebruiken voor evaluatie en nacalculatie.

De software van Klokin is geen salarisprogramma of loonadministratie. We hebben wel verschillende koppelingen met salarispaketten. Als je gaat klokken met één van onze kloksystemen maken we het je echter wel heel gemakkelijk om aan te gaan sturen op bruto loonkosten. Neem gerust contact op met Klokin voor meer informatie.


Terug naar alle functies 1 Maand Proberen